top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

middle-aged-man-standing-on-a-beach-looking-throu-2022-03-04-02-12-23-utc.jpg

Een terugblik op Buiten Beter in 2022!

13 december 2022 Door: De Graaff Tuin en Landschap 

Met het einde van 2022 in zicht blikken we terug op hoe De Graaff afgelopen jaar Buiten Beter maakte. Welke onderwerpen passeerden de revue in onze artikelen, en op welke projecten zijn we extra trots? Dat vind je in dit laatste artikel van 2022!

Tuintips
Januari 2022 gingen we fris van start met de tuintrends voor 2022. Groen, duurzaam en kleurrijke accenten waren de trends van afgelopen jaar. En, ben je tevreden met de look van jouw groene oase of kijk je al uit naar de tuintrends van 2023? Wees gerust, die volgen binnenkort!


Een echte groene oase wordt niet overwoekerd door onkruid of algen. Om zelf onkruid in je tuin te verwijderen, gaven we drie milieuvriendelijke tips in februari. 

Landschap
Landschapsdiensten zijn alle werkzaamheden aan het publieke groen waar je gebruik van maakt. Bijvoorbeeld het aanleggen en onderhouden van een park, vlonder of vijver. Of de renovatie ervan. Deze vijverrenovatie zorgde ervoor dat de bezoekers van deze vijver de komende jaren weer kunnen genieten van klaterend water in een opgeruimd vijverzicht. En met het snoeien op deze openbare plekken en bedrijfsterreinen kon iedereen in 2022 veilig deelnemen aan overzichtelijke verkeerssituaties in omgeving Lekkerkerk.

Infra
Afgelopen jaar gaf De Graaff inzicht in een aantal infradiensten. Diensten die regelmatig langs de kant van de weg te zien zijn, maar wat mysterieus over kunnen komen. Bijvoorbeeld kabels rooien, wat er grof uitziet maar juist erg nauw komt voor veilige bekabeling. Of het renoveren van een oude brug. Extra trots zijn we op deze volledige renovatie van een particuliere brug, die zelfs een graafmachine houdt! Ook vertelden we wat je kunt doen bij winterschade aan je tuin of infra; een artikel wat deze maanden weer relevant wordt. Is jouw tuin of infra al klaar voor de komende winter?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw tuin-, landschap- of infravraagstukken? Of ben je benieuwd naar de buitenprojecten die we in jouw buurt uitvoeren? We hebben weer veel interessants op de planning in 2023. Volg De Graaff ook het komende jaar en mis niets!
 

Terugblik2022
bottom of page