top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

ONZE DIENSTEN

Als multidisciplinaire buitenspecialist levert De Graaff een bijdrage aan jouw omgeving door middel van infra, tuin en landschap werkzaamheden. Zo maken we buiten beter op ieder gebied.
 
Ons ervaren team van professionals reist door het hele land om op jouw gewenste locatie hun expertise toe te passen, of dat nu in het openbare gebied is of in je achtertuin. Van dam tot dijk en van rotonde tot renovatie: De Graaff staat voor je klaar. Bekijk hieronder een greep uit ons aanbod van diensten op gebied van infra, tuin en landschap.
 
Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

Diensten
20210608-de Graaff-143-bewerkt.jpg
20210608-de Graaff-412-bewerkt.jpg

INFRA

Onze infra diensten omvatten alle werkzaamheden aan constructies op en in grond, weg en water. Diensten waar we als samenleving allemaal gebruik van maken. Bijvoorbeeld wegen, bruggen en ondergrondse leidingen. 

Infra betekent niet alleen het aanleggen, maar ook het onderhoud van alles wat onlosmakelijk verbonden is met de grond of water.

TUIN

In je tuin kom je tot rust. Omdat je huis en tuin vaak een verlengstuk van jezelf zijn, is het van belang dat je tuin bij je past. 

Of je nu een liefhebber van tuinieren bent of van een strakke onderhoudsvrije tuin houdt, met het juiste ontwerp en een professionele aanleg van De Graaff kun je optimaal genieten van je eigen tuin. 

LANDSCHAP

In landschap diensten komen onze tuin en infra diensten als het ware samen. Vormgeving en onderhoud van landschap omschrijven wij graag als ‘Groot denken met groen’. 

Dat betekent bijvoorbeeld het onderhouden van natuurgebieden en groot water, maar ook het ontwerpen en onderhouden van vijvers, pleinen, parken en hun bijbehorende constructies.

BEDRIJVEN WAAR WIJ VOOR EN MEE GEWERKT HEBBEN:
Logo-Heijmans_edited.png
Logo-DuraVermeer2_edited.jpg
Logo-Omexom_edited.jpg
Logo-Vries-Wiel.png
logo-Pipeline_edited.jpg

Neem contact met ons op!

  • Facebook
  • LinkedIn

Vul het formulier in, stuur een email of bel ons op het onderstaande nummer. 

De Graaff Tuin & Landschap / Infra B.V.
Tiendweg Oost 1
2941 BV Lekkerkerk
T. 0180 665127
E. info@de-graaff.info

Openingstijden

ma – za8.00 – 18:00

zondag gesloten

 

Overig
KVK : 24322793
BTW: NL8209 62 661 B 01
IBAN : NL86ABNA 0432699716

Bericht verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op!

bottom of page