top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

Tuin
20210608-de Graaff-412-bewerkt.jpg

TUIN

In je tuin kom je tot rust. Omdat je huis en tuin vaak een verlengstuk van jezelf zijn, is het van belang dat je tuin bij je past. 

Of je nu een liefhebber van tuinieren bent of van een strakke onderhoudsvrije tuin houdt, met het juiste ontwerp en een professionele aanleg van De Graaff kun je optimaal genieten van je eigen tuin.

We delen onze tuindiensten in onder de volgende categorieën: 

ONTWERP

Met een tuinontwerp van De Graaff krijg je de tuin die past bij je wensen. Daarbij luisteren we naar wat je wilt en mooi vindt, maar ook naar je behoeften op gebied van onderhoud. Daarom krijg je niet alleen een doordacht tuinontwerp waarbij rekening gehouden is met je wensen. Je krijgt ook advies om zo lang mogelijk van je door ons ontworpen tuin te genieten. 

Een greep uit onze diensten op gebied van tuinontwerp:

-    Volledig ontwerp
-    Slim lichtplan
-    Advies in beplanting en besproeiing

AANLEG

Tuinaanleg is meer dan het realiseren van een nieuwe tuin. Niet alleen de juiste keuze in groen, maar ook het deels of geheel renoveren van een bestaande tuin, het aanleggen van paden of de bouw van een tuinhuis valt onder aanleg. Met De Graaff heb je jarenlange ervaring in handen als het gaat om het aanleggen van allerlei soorten tuinen.

 

Een greep uit onze diensten op gebied van tuinaanleg:

-    Aanleg tuin
-    Bestrating en houtwerk
-    Gedeeltelijke of volledige tuinrenovatie

ONDERHOUD

Een tuin kan nog zo goed ontworpen en aangelegd zijn: zonder onderhoud zal je tuin vroeg of laat zijn glans verliezen. Bijvoorbeeld door wildgroei, een verschraalde bodem of beschadigde tegels. Dankzij tuinonderhoud blijf je genieten van je eigen stukje groen. Voor advies en uitvoering van het doelgericht onderhouden van je tuin zit je bij De Graaff goed.

 

Een greep uit onze diensten op gebied van tuinonderhoud:  

-    Snoeien van bomen, hagen en planten
-    Bemesten van gazon en tuin
-    Onkruidbestrijding

Wil je meer weten over onze tuinwerkzaamheden?
Neem dan contact met ons op.
bottom of page