top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

solar-cell-panel-installation-for-renewable-energy-2021-08-26-17-53-45-utc.jpeg

Hoe wij duurzaam werken dankzij zonnepanelen

Bij werkzaamheden rondom tuin, landschap en infra ontkomen we niet aan het gebruik van apparaten die stroom gebruiken. Wat we wel kunnen doen, is deze stroom zoveel mogelijk zelf opwekken om het milieu te ontzien. Daarom maakt De Graaff gebruik van zonnepanelen om onze elektrische apparaten op te laden.

 

Zonnepanelen op het magazijn

Een heggenschaar, een maaier, een shovel. Dit is slechts een greep uit de hulpmiddelen die we inzetten bij de aanleg en onderhoud van tuinen, landschap en infra. Wat deze machines allemaal gemeen hebben? Dat ze stroom verbruiken. En met het oog op milieu en toekomst willen we dat zoveel mogelijk beperken. Daarvoor hebben we zonnepanelen geplaatst op het dak van het De Graaff bedrijfspand. Deze zonnepanelen laden met hun opgeslagen zonne-energie ieder elektrisch apparaat op, dankzij een directe stroomvoorziening naar de opslag. Zo besparen we fors op ons stroomverbruik. 

 

Leiding nemen in duurzame aanleg en onderhoud

Zeker in de lente en zomer, wanneer we de meeste zonuren hebben, is duidelijk hoe effectief deze zonnepanelen onze apparaten duurzaam voorzien van energie. En dat komt goed uit: deze periode is het drukst met dagelijkse werkzaamheden aan tuinen, wegen, water en meer. Zo nemen wij als bedrijf de leiding in onze klanten efficiënt helpen aan een duurzame oplossing - met een kleinere ecologische voetafdruk.

Zonnepanelen
bottom of page