top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

PHOTO-2023-08-16-12-23-22.jpg

Een nieuw leven voor deze transformatorhuisjes van een landelijke netbeheerder

Hergebruik en vernieuwing van bestaande infrastructuren zijn niet alleen essentieel, maar ook een boeiende uitdaging. Het gaat erom hoe we de middelen die we hebben goed inzetten, zonder de lat voor gebruikseisen te verlagen. In opdracht van Omexom zetten we bij De Graaff onze schouders onder dit doel op het HS-terrein.

De twee transformatorhuisjes op het HS-terrein, aangetast door de tand des tijds, vormen een perfect voorbeeld van milieuvriendelijke infra-optimalisatie. Deze units waren niet afgeschreven, maar wel hard toe aan een update. Daarom hebben we ze klaargemaakt voor de eisen die een elektriciteitsnetwerk van de 21e eeuw stelt.

Vernieuwing in 3 stappen

De vernieuwing van de transformatorhuisjes door verschillende ervaren experts verliep volgens de volgende stappen:

  • Het met zorg uitgraven van de tramsformatorhuisjes

  • Technologische verbeteringen en energie-efficiëntie upgrades

  • Een flinke opknapbeurt van hun uiterlijk

Toen deze klussen geklaard waren, werden de transformatorhuisjes veilig op transport geladen. Op weg naar Goes voor een tweede leven als veldhuis binnen de energietransitie!
 

Milieuvriendelijke infra-oplossingen

Voor dit project zijn we samen met Omexon duurzaam en verantwoord met onze middelen omgegaan. We zijn enorm trots dat we als infraspecialist zo bij hebben gedragen aan een circulaire oplossing voor het updaten van het electriciteitsnetwerk. Door verantwoordelijk te werken en hergebruik van materialen te stimuleren volgens strenge eisen maakt De Graaff buiten duurzaam beter.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

Transformator
bottom of page