top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

PHOTO-2023-09-07-12-14-00.jpg

De Graaff: erkend leerbedrijf voor
grond- en waterwerk

7 september 2023 Door: De Graaff Tuin en Landschap 

Als tuin-, landschap- en infraspecialisten steken we graag moeite in het opleiden van de nieuwe generatie die Buiten Beter maakt. Daarom is De Graaff sinds kort een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we voldoen aan de SBB-voorwaarden en dus een goede, veilige werkplek bieden aan mensen die werkend willen leren. Ontdek in dit artikel wat we bieden als erkend leerbedrijf voor grond- en waterwerk! 

Werkend leren
We heten iedereen die interesse heeft in ons mooie vak welkom. Voor hovenierswerk nemen we al vanaf het begin van het bedrijf stagiairs aan, en vanaf dit seizoen zijn daar ook de grond-, weg- en waterwerken bijgekomen. Studenten kunnen al een leerbaan of stage starten vanaf een niveau 1- of vmbo-basisdiploma, of vanuit verschillende mbo-niveaus grond-, weg- en waterbouwopleidingen. Ook mensen geïnteresseerd in een bijscholings- of omscholingstraject zijn bij ons aan het juiste adres.

De fijne kneepjes van Buiten Beter maken leer je het beste in de praktijk. Daarom worden onze studenten en stagiaires al werkende begeleid door de ervaren experts van De Graaff. 
Werkend leren bij De Graaff betekent al doende alles te weten komen over het ontwerp, de bouw en onderhoud van wegen, bruggen, grondkeringen, dijken en andere constructies. Meestal gaat dit om 1 dag theorie, en 4 dagen betaald werken per week. Handen uit de mouwen dus, waarbij samenwerking op één staat!

 

PHOTO-2023-09-07-12-35-53 3.jpg

Machines leren bedienen
Onderdeel van tuin-, landschap- en infrawerk is omgaan met machines. Daarom staan al onze machines tot de beschikking van mensen die het vak komen leren bij ons. Van maaimachine tot graafmachine en alles daartussenin. Maar we leren ze ook onze nieuwe kraan te bedienen: de grootste machine die we hebben. Tenslotte leer je het beste door te doen. Zo leiden we onze studenten op tot echte vakmensen. 

We zijn trots om onszelf een erkend leerbedrijf te mogen noemen. Wil je meer weten over werken en leren bij De Graaff? Neem dan contact met ons op.
 

Leerbedrijf
bottom of page