top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

20210608-de Graaff-450-bewerkt.jpg

Tuinstijlen: wat past bij jou?

Je tuin in jouw stijl inrichten. Dat begint bij tuinaanleg, maar ook het onderhoud van je tuin moet passen bij je wensen. Wil je een moderne of eco vriendelijke tuin, of je kleine tuin optimaliseren? Wij geven je tips, voor nu of in het nieuwe jaar.


Moderne tuin
Moderne tuinen worden gekenmerkt door een strakke en onderhoudsarme aanleg. Denk bijvoorbeeld aan grote tegels of een kunststof vlonder, terrasoverkapping en planten die weinig verzorging nodig hebben. Met een moderne erfafscheiding is het plaatje en je privacy compleet.


Eco vriendelijke tuin
In een eco vriendelijke tuin hou je rekening met dier en natuur. Door te kiezen voor bloeiend en fruitdragend gewas komen bijen, vlinders en vogels graag in jouw tuin, en met een moestuin eet je ook zelf natuurlijk gezond. Met een volle heg maak je het af.


Kleine tuin
Om een kleine tuin praktisch en stijlvol in te richten is creativiteit nodig. Met tuinverlichting kun je eenvoudig veel sfeer creëren, en door verticaal te tuinieren maak je het beste van je kleine tuinoppervlak.


Dit zijn slechts drie voorbeelden van tuinstijlen, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. De ervaren hoveniers van de Graaff kunnen zowel de aanleg, aanpassing als het onderhoud van jouw wenstuin voor je verzorgen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Tuinstijlen
bottom of page