top of page
20210608-de Graaff-372-bewerkt.jpg

Buiten. Beter.

Infra | Tuin | Landschap

white-wooden-number-2023-on-pastel-beige-backgroun-2023-11-27-05-04-49-utc.jpg

De hoogtepunten van De Graaff in 2023

14 december 2023 Door: De Graaff Tuin en Landschap 

2024 staat alweer om de hoek. Daarom blikken we terug op onze mooiste projecten en nieuwtjes van het afgelopen jaar. Bijvoorbeeld onze verdere uitbreiding als erkend leerbedrijf en het dijkonderhoud aan de Lek. In dit artikel lees je de hoogtepunten van De Graaff in 2023!

1. Mooie infraprojecten
2023 stond in het teken van mooie infraprojecten. Daaronder valt ook watermanagement. Zo werkten we in 2023 aan het dijkonderhoud aan de Lek in Langerak. Dit doen we in ieder geval tot 2025, dus je zult De Graaff er nog regelmatig zien.
Ook verzorgden we een duurzaam hekwerk in opdracht van de Graaf Reinaldalliantie. Natuurlijk zonder in te leveren op kwaliteit. Een goed voorbeeld van hoe we als buitenspecialist steeds grotere stappen maken om ons werk te verduurzamen.
En een project waar we erg trots op zijn, is het realiseren van een particuliere dijkoprit. Van vergunningaanvraag tot de uitvoering, waarbij we wat verrassingen in de grond aantroffen: het resultaat mag er zijn. Binnenkort laten we je het volledige verslag zien.

 

2. Drie tips voor bijzondere tuinhuizen
We delen als buitenspecialist graag onze projecten, maar ook onze kennis met je. Daarom plaatsten we in 2023 iedere maand een artikel en een maandelijkse tip. Ons artikel met 3 tips voor bijzondere tuinhuizen deed het erg goed. Inspiratie voor een originele tuin: dat blijft waardevol én leuk om te delen! Daarom blijven we artikelen en maandelijkse tips op onze website en social media plaatsen in 2024. Volg jij ons al?


3. Als erkend leerbedrijf uitgebreid
Afgelopen zomer was het zover: De Graaff breidde verder uit als erkend leerbedrijf. We voldoen aan de SBB-voorwaarden, en zijn dus een goede, veilige werkplek voor mensen die werkend willen leren. Alle aanpakkers zijn welkom: vanaf een niveau 1- of vmbo-basisdiploma, vanuit verschillende mbo-niveaus grond-, weg- en waterbouwopleidingen, en vanuit bij- of omscholingstrajecten. Onze ervaren experts begeleiden alle studenten tijdens het werk, ook met onze machines, zodat ze hands-on leren. Door samen te werken leer je tenslotte het meest.


We kijken uit naar de hoogtepunten die 2024 voor ons in petto heeft: of het nou gaat om het delen van onze kennis of van de projecten die we oppakken. Zoek je een ervaren specialist in tuin, landschap of infra voor het nieuwe jaar? Neem dan contact met ons op.
 

Hoogtepunten2023
bottom of page